Wednesday, 8 March 2017

John Wick 2

Mrs Jonathan wanna be

Standard kot bila dah beranak pinak, cinema ialah tempat terakhir kita tuju. Since, my ex-spouse taking turn jaga anak so I decided to watch movie. Reward myself. Bukan senang oii nak dapat 'me time'. 



Mula memang nak tgk Logan. Epik giler kot Wolverine tu. Berkepok CD di rumah. Tapi seat tgl depan2 je so I turn to watch John Wick 2. Itu pon sebab Keanu Reeves yg berlakon. Plus CZ pon lone ranger, taknak ambik tix malam2. Takot ar nak balik sorang2.


JW2 was a good film. Worth it to watch. Walau nampak sisi tua KR. Pastu bila dia fight pon nampak dia gagah buat. Tak sehebat zaman The Matrix and Matrix Reloaded tapi masih ada umph! Hahaha. Kisah tentang Jonathan yg kejanya membunuh org last2 dia nak kena bunuh. Ada nota tugas kena setel. CZ bg ❤❤❤❤. Yg lawak sadis kat sini, taktau ending JW2 ni macam mana sebab tetiba siren kebakaran bunyi. Ingatkan latihan ke sabotaj. Rupanya seat terbakar. Buat spoil je. Dah tgl 15 minit last T_T



FYI, CZ tgk movie alone. Takde dating2 pon. Tak payah nak pm tanya kabor anak. Itu untung share anak dgn ex-spouse and family in-law. Korang akan ada 'me time' dan time tu kena manfaat betoi2. Time tu je yg free nak setel segala mak nenek. Mana nak dpt gambar cantik? Trust! Ko kena percaya pd org. Minta tolong adik2 manis ambilkan. Dorang takkan songlap epong you all tu. Dorang pon ada epong jugak. Just don't forget to say thank you :)

Que nak turun dr tingkat 5 gara2 semua panic sbb siren kebakaran. 


No comments:

Post a Comment