Wednesday, 11 April 2018

Lelaki

Lelaki,
Fitrah mereka dilahirkan telus walau dikurniakan 9 akal tapi depa tetap blur. 😂
So, enjoy this conversation.

MH : mama tunggu lama dak?

Me : biasa jer (maksud saya, masih dlm waktu menunggu yg biasa +/- 5minit lepas school day)

MH : mama tunggu lama mana?

Me : takde la lama sgt. Mama pon dtg awal td.

MH : mama tunggu lama laaa? (tak puas hati)

Me : lamaaa! Tp ok lagilah

MH : **senyum** tadi Habiel tunggu sat, kot cikgu kata hari ni ada Ko-K.

So ladies, kalau hampa ada sesuatu yg ingin disuarakan kpd lelaki ke bila lelaki tanya sesuatu ke, jawab dgn jawapan yg concrete. Depa ni lahir dgn sifat yg tepat dan jitu. Tak reti berselindung. Kalau hampa jumpa yg jenis pandai bohong tu, dia mmg dah tak suci lagi. Bhahahaha