Tuesday, 26 November 2013

On His Graduation Day :)



Assalamualaikum.
Ana, Muhammad Habiel bin Abdul Mutalib.
Ana berumur lima tahun.
Gambar ini diambil semasa hari graduasi ana :)
Ahsan =_=

*******************************************************
Hola,
Tik Tok Tik Tok 
Sekejap saja matahari berputar di atas paksinya.
Setahun berlalu dan seangka lagi berganjak usianya ...
Doa mama agar Muhammad Habiel berjaya di dunia dan di akhirat. Semoga Muhammad Habiel menjadi anak yang soleh dan menghormati kami semua. 
Mama sayangkan Habiel sepenuh jiwa dan raga.
Terima kasih Ya Rob kerana mengurniakan aku satu-satunya zuriat :)

*********************************************************


Mereka Merdeka !
Total of student bagi PASTI At-Taqwa is 8 pupils.
Lagi 3 orang tak datang lagi time. Sikit tapi satisfied sbb Ustazah boleh bg full attention kpd semua students-nya. Terima kasih Ustazah :)



Muhammad Habiel dgn gaya seekor harimau :P



Her name is Huda. Mascot untuk PASTI .

>
>
>
>
>

eh eh mana gambar jubah konvo ???
Hehehehe ...
Memang takde sebab Muhammad Habiel baru umur 5 tahun. Umur 6 tahun baru pakai jubah T_________T
Tapi sekali lagi Habiel buat spoil. Dia menangis masa nak naik pentas. Lastly, Ustazah dia jugak yang kena naik untuk ambik hadiah.
Alasan yg dia bagi "Abang takot depa suruh abang baca surah. Abang tak reti" katanya dalam sedu sedan :(
Nak buat mcm mana anak oii dah begitu takdirnya. 
Mama redha saje.

Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment