Wednesday, 15 June 2011

marah + bengang + tension = gantung diri ^^^

Assalamualaikum,..
Sejak beberapa hari yang telah berlalu ini, daku merasa sangat marah, geram, bengang, tension, emosi, dll yang seumpama dengannya....



macam nilah rupe biler aku bengang>>>>>
memang buruk lagi huduh tp itulah realitinye
tapi kan marah pd sape? bengang dengan ape? mmg sume 2 reasonable lah... (malas nk hurai di sini nnt jadik kontroversi pulak)
end of the story aku rasa macam ni :-

Nauzubillah!
minta dijauhkanlah... 
tapi memang bengang tahap nilah....
tak dapat nak diluahkan dengan kata2 sehingga aku rasa macam nak daftar masuk Hospital Bahagia..(bahagia ke aku nnt if dok hospital ni???)
well, pape pun to those yg ade ubat ke doa ke selawat ke anything lah yg you all amalkan yg bisa jadikan daku insan yg penyabar dan penyayang... sila lah advice>>>>>>
tata^^^^^(",)

No comments:

Post a Comment