Tuesday, 28 February 2017

#MoveOn

Credit to BLUSH
Alhamdulillah,
Melepaskan memang melegakan. 
Pada mulanya hati rasa in between. Nak lepas tapi sayang. Tak lepas tapi sakit.
Terima kasih adik manja. Rasa terawang2an pulak lepas talk with you on the phone yesterday evening. Tapi I kena stick with my decision. 

To be honest, I rasa lega. Rasa lapang. Rasa tak teringin nak stalk you anymore. Rasa happy. Yesss rasa happy. 

Arwah abah I penah cakap "apa yang lepas tu kenang sebagai kenangan. Jangan diikot sebagai harapan".

Ya, adik manja akan jadi kenangan cinta 💔 yg paling #deep dlm history. Semoga bila kita terserempak (ini bencana bila jatuh cinta pada sepupu sendiri. Korang I akan rasa seksa je bila ada family reunion ke family gathering) soon, I mampu senyum kat adik manja macam dulu2. 

So long. The end.

No comments:

Post a Comment